Organisatie Open Coffee Roermond

Organisatie Open Coffee Roermond  is, waar dan ook ter wereld, gebaseerd op het gemeenschappelijk concept van een open & laagdrempelige bijeenkomst.

Iedere Open Coffee  wordt georganiseerd door een andere initiatiefnemer, welke bereid is te faciliteren in de organisatie van een locatie, activiteiten en de ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld de website, verschillende social media en LinkedIn groepen.

Het ontstaan van OCR

Open Coffee Midden-Limburg is in 2009 opgericht door Pascal van Dyk.
In zijn visie draait netwerken om personen en hun verhalen, niet om functie-titels of visitekaartjes. Zijn interesse en luisterbereidheid belangrijkere eigenschappen dan een snelle babbel. Vormen elkaar succes gunnen, een “open mind” en de doelstelling om te delen de basis van netwerken.

De organisatie

Sinds 2014 is de organisatie van Open Coffee Midden-Limburg in handen van een groep enthousiaste netwerkers, welke zich iedere maand weer als Team OCML inzetten om een kwalitatieve en plezierige netwerkbijeenkomst te organiseren met dezelfde kenmerkende OCML peilers: Open. Laagdrempelig. Delen.

 

In 2019 is de naam omgedoopt van Open Coffee Midden-Limburg naar Open Coffee Roermond.

Camilla.png

Het maken van een uniek cv is mijn specialisme. Ik vergelijk het met schilderen van een portret… het moet een weergave van iemand zijn zodat deze er op zijn best uitziet, in hun eigen unieke stijl, zonder het mooier te maken dan de werkelijkheid! Dan val je op en maak je meer kans op de arbeidsmarkt. Het maken van een uniek cv is onderdeel van Jobmarketing.

Tijdens persoonlijk sessies bij Force-at-Work krijg je nuttige tips, inzichten en praktische begeleiding over de vragen hoe een sollicitatiebrief eruit moet zien, hoe jij je beter kunt presenteren tijdens sollicitatie- en netwerkgesprekken en hoe je een nieuwe baan kunt vinden. Ik vind netwerken heel belangrijk en door het organiseren van Open Coffee Roermond bijeenkomsten wil ik meer mensen de kans bieden om op een open, laagdrempelige manier te kunnen netwerken. Tijdens de intake gesprekken die ik met nieuwe leden heb, help ik ze bij het formuleren van duidelijke doelstellingen. Netwerken is voor mij vooral delen. Laat zien wat je voor anderen kan betekenen en deel je expertise. Als we dat allemaal doen gaan we na elke OCR weer met een groter netwerk en iets wijzer naar huis!

Bart.png

Ruim anderhalf jaar geleden bezocht ik mijn eerste Open Coffee Midden-Limburg. Via een netwerkrelatie van mij was ik uitgenodigd onder het motto: “Bart, echt iets voor jouw!” Snel kwam ik in contact met de toenmalige organisator Pascal van Dijk. Vanuit mijn communicatieachtergrond zaten we al snel aan tafel want ik had een aantal suggesties om Open Coffee nog

aantrekkelijker te maken voor de deelnemers. Met succes en al snel was ik aan het mee-organiseren. Graag wil ik mijn communicatie- en organisatietalenten inzetten voor Open Coffee. Ik ben er namelijk van overtuigd dat netwerken een echte bijdrage kan leveren aan succesvol ondernemen of het vinden van een nieuwe job. Je moet het wel zelf durven en doen en het is tweerichtingsverkeer. Geven, delen, ontvangen! En als Open Coffee hierin een bijdrage kan leveren, dan wil ik me daar graag voor inzetten. Inmiddels is het team uitgebreid, zoals je kunt lezen. De onderlinge samenwerking zal komend jaar meer vorm gaan krijgen. Ik heb er zin in. Wil je meer van me weten, bezoek dan gewoon Open Coffee en trek me aan mijn jas. Als je dat nog niet durft, bezoek me dan eens virtueel op LinkedIN.

Komende Evenementen

 • GEANNULEERD iv Corona: Open Coffee maart
  Tue, Mar 17
  ROOOMS
  Mar 17, 2020, 9:00 AM – 1:00 PM
  ROOOMS, Westhoven 7, 6042 NV Roermond, Netherlands
  De netwerk bijeenkomst van Open Coffee Roermond op dinsdag 19 maart vervalt i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus De volgende bijeenkomst staat gepland op 19 mei. Noteer deze datum alvast in je agenda.
  Delen
Stuur mij ook de OCR
uitnodigingen...

Copyright 2017 © Open Coffee Roermond. Alle Rechten Voorbehouden.

Deze website is mogelijk gemaakt door Personal Projects