Laat een nieuwe profielfoto maken

Bijgewerkt: 15 apr 2019


Tijdens de volgende bijeenkomst van Open Coffee, dinsdag 16 april, biedt Open Coffee je de mogelijkheid aan om een profielfoto te maken voor je CV, visitekaartje, voor je site, social media etc. Vaak is de foto niet meer echt actueel en is eigenlijk aan vervanging toe.


De profielfoto’s worden gemaakt door een van de initiators van Open Coffee, Bart Tegels, wellicht bekend bij jullie.


Hij richt zich onder andere ook op fotografie. Bart: “een foto is een van de krachtigste communicatiemiddelen. Onderschat dat niet. In december 2017 hebben we deze aanbieding voor de eerste keer gedaan en werd toen erg gewaardeerd door de deelnemers. Inmiddels zijn er veel nieuwe netwerkers koffie komen drinken. We denken dat het weer tijd is voor zo’n actie.”


Maak je van de aanbieding gebruik, denk dan vooraf even na over de foto. Naar links of rechts gedraaid, en profiel, portret of nog een deel van je bovenlichaam etc. In principe gebruiken we een witte achtergrond, dat is het meest neutrale.


We vragen een kleine contante bijdrage van € 5,00 voor minimaal 2 foto’s. Dat geld of voor ons Open Coffee potje. Hiermee financieren we onze Facabook-advertenties en eventuele representatie.

4 keer bekeken

Copyright 2017 © Open Coffee Roermond. Alle Rechten Voorbehouden.

Deze website is mogelijk gemaakt door Personal Projects